کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
مراقبتهای پس از ترمیم دندان با استفاده از کامپوزیت، نقش حیاتی در ماندگاری و موفقیت ترمیم دارد.
اما اگر به دنبال دوام و نتایج پایدار هستید، لمینت یا ارتودنسی انتخاب بهتری خواهد بود. مشاوره با دندانپزشک متخصص میتواند به شما در انتخاب بهترین روش کمک کند.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
ارتباط با بیمار: دندانپزشکی با ارتباط خوب و فضای مطب راحت.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
این ویژگی به افراد امکان میدهد تا ترمیم دندانهای خود را به شکلی طبیعی و بدون مصنوعی بنظر رسیدن در ظاهر انجام دهند. از دیگر مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
همچنین اگر قبل از انجام کامپوزیت دندان ها به خوبی تمیز و پولیش نشوند، دندان ها پوسیده می شوند.
این موضوع ممکن است به ویژه در صورت استفاده در نواحی با فشار و اصطکاک زیاد مثل دندانهای جلو، اهمیت بیشتری پیدا کند. در جدول زیر میتوانید مهمترین معایب کامپوزیت دندان را به صورت خلاصه مشاهده کنید:
مهمترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:
افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندانها و ترمیمها مراقبت نمیکنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیمها، بهتر باشد از گزینههای دیگر استفاده کنند.
کامپوزیت دندان یک روش موقت بوده و تنها ۵ تا ۷ سال دوام دارد.
برخی افراد بلیچینگ دندان را با کامپوزیت دندان یکسان میدانند، در حالی که شباهت این دو تنها در سفید کردن دندانها است.
با این حال باید بدانید که کامپوزیت دندان، یک روش بسیار مقرون به صرفه برای رفع نواقص دندانی است. عوامل زیر در قیمت کامپوزیت دندان موثر هستند:
شناخته شده به دلیل دسترسی عالی، سهولت در قرارگیری و خواص بازسازیکننده